Een zorgeloze renovatie van jouw bedrijfspand

Wil jij jouw kantoor of bedrijfspand renoveren? Wij garanderen een renovatie die volgens planning verloopt en nooit over het budget gaat. Met ruim 25 jaar ervaring zorgen we ervoor dat je het maximale uit je pand haalt.

Zo komen we samen tot een verbouwing waarbij we alles voor je uit handen nemen en die volledig volgens afspraak verloopt.

Glazen systeemwand

Jouw kantoor renoveren

Wanneer een kantoor niet meer voldoet aan de eisen betekent niet dit direct dat je moet verhuizen. Je kan er ook voor kiezen om jouw kantoor te renoveren.

Het kantoor wordt vernieuwd en krijgt een nieuwe inrichting. Zo krijgt het pand een frisse uitstraling en kun je weer aan de slag op een toonbare werkplek.

Een renovatie kan plaatsvinden als het gebouw verouderd is, als je wil uitbreiden of nieuwe functies wil toevoegen. 

Planeka neemt de volledige renovatie van kantoren uit handen. We zorgen voor een interieurontwerp op maat en voeren het project uit. Het project wordt turn-key opgeleverd. 

Een succesvolle renovatie is gebaseerd op een goede samenwerking. Door duidelijke communicatie en goede afspraken zorgen we voor een renovatie op maat.

Over ons

Een verbouwing is complex en tijdrovend, maar essentieel voor de bedrijfsvoering. Het pand is tenslotte de reflectie van jouw bedrijfscultuur en vormt de basis voor het behalen van het maximale bedrijfsresultaat.

Wij realiseren de complete verbouwing en nemen al je zorgen weg. We maken vooraf duidelijke afspraken en garanderen dat we deze nakomen. Zo betaal je nooit meer dan begroot en is het project altijd op tijd afgerond.

Geen meerwerk-garantieGeen-meerwerk garantie

Haal het maximale uit jouw bedrijf

20 jaar ervaringMeer dan 20 jaar ervaring

De speerpunten van Planeka

Planeka

Planeka zet zich sinds jaar en dag in voor transparantie en eerlijkheid op de bouwvloer. Bij Planeka krijg je volledig inzicht in alle onderdelen van het project en zetten we in op de samenwerking. Wij geloven dat een eerlijke samenwerking de sleutel tot succes is.

Wij bieden precies aan wat wij denken dat je nodig hebt en we maken duidelijke afspraken. We garanderen dan ook dat we elk project realiseren binnen het vastgestelde budget en tijdspad.

Door middel van goede communicatie en het creeëren van de juiste verwachtingen zorgen we voor de hoge klanttevredenheid waar we zo trots op zijn. 

Pin It on Pinterest