Een zorgeloze verbouwing van jouw bedrijfspand

Ben jij op zoek naar een verbouwing van jouw kantoor of bedrijfspand? Wij garanderen een verbouwing die volgens planning verloopt en nooit over het budget gaat. Met ruim 25 jaar ervaring zorgen we ervoor dat je het maximale uit je pand haalt.

Zo komen we samen tot een verbouwing waarbij we alles voor je uit handen nemen en die volledig volgens afspraak verloopt.

Kantoor verbouwen

Jouw kantoor verbouwen

Vestigt jouw bedrijf zich binnenkort in een nieuw bedrijfspand? Of is jullie kantoor verouderd? Dan is er een verbouwing nodig om het pand op jullie wensen aan te passen.

Planeka richt zich op alle onderdelen van een kantoor- of bedrijfsverbouwing. We spreken het project van begin tot eind met je door en zorgen voor een passend ontwerp. Hierna voeren we het hele project uit. We leveren het eindproduct turn-key voor je op.

Je hoeft je gedurende de verbouwing geen zorgen te maken. Door duidelijke communicatie en goede afspraken creëeren we vanaf het begin de juiste verwachtingen. 

Ga jij je kantoor verbouwen? Vraag dan een offerte aan via onze website en maak kennis met onze transparante werkwijze. We garanderen nooit meerwerk te rekenen, hebben al ruim 20 jaar ervaring en halen het maximale uit jouw bedrijf.

Over ons

Een verbouwing is complex en tijdrovend, maar essentieel voor de bedrijfsvoering. Het pand is tenslotte de reflectie van jouw bedrijfscultuur en vormt de basis voor het behalen van het maximale bedrijfsresultaat.

Wij realiseren de complete verbouwing en nemen al je zorgen weg. We maken vooraf duidelijke afspraken en garanderen dat we deze nakomen. Zo betaal je nooit meer dan begroot en is het project altijd op tijd afgerond.

Geen meerwerk-garantieGeen-meerwerk garantie

Haal het maximale uit jouw bedrijf

20 jaar ervaringMeer dan 20 jaar ervaring

De speerpunten van Planeka

Planeka

Planeka zet zich sinds jaar en dag in voor transparantie en eerlijkheid op de bouwvloer. Bij Planeka krijg je volledig inzicht in alle onderdelen van het project en zetten we in op de samenwerking. Wij geloven dat een eerlijke samenwerking de sleutel tot succes is.

Wij bieden precies aan wat wij denken dat je nodig hebt en we maken duidelijke afspraken. We garanderen dan ook dat we elk project realiseren binnen het vastgestelde budget en tijdspad.

Door middel van goede communicatie en het creeëren van de juiste verwachtingen zorgen we voor de hoge klanttevredenheid waar we zo trots op zijn. 

Pin It on Pinterest