Menu

Over ons

Planeka is uw deskundige partner in kantoor- en interieurinrichting. Als bedrijf hebben wij bijna 20 jaar ervaring in turn-key bedrijfsverbouwingen.
Verhuist u naar een nieuw bedrijfspand? Is uw huidige interieur toe aan een restyling? Planeka neemt u alle zorgen uit handen en zorgt ervoor dat al uw wensen worden vervuld binnen het afgesproken budget en tijdsframe.

Turn-key projectoplossingen

Planeka is een bedrijf dat de volledige verantwoordelijkheid neemt om samen met u uw interieurproject te realiseren. Zelfs na de afronding van het project kunt u uw periodieke onderhoud aan ons overlaten. In deze allesomvattende turn-key projectoplossingen begeleidt Planeka u bij het maken van alle financiële, esthetische en logistieke keuzes die gepaard gaan met het complexe inrichtingsproces van uw kantoor.

“Als specialistisch bedrijf vinden wij, samen met onze partners, altijd de juiste oplossing voor uw kantoor- winkel- of bedrijfsverbouwing.”

Alles kan, niks moet
U bepaalt zelf welk deel van het project u aan ons overlaat. Waar wij natuurlijk het liefst de complete verbouwing aannemen, kunnen wij ook alle aparte interieurproblemen oplossen. Als specialistisch bedrijf vinden wij, samen met onze partners, altijd de juiste oplossing voor uw kantoor-, winkel- of bedrijfsverbouwing.

Kwaliteit voorop
Voor Planeka is kwaliteit de belangrijkste voorwaarde waaraan wij onder alle omstandigheden strak vasthouden. Daarom werken wij met gerenommeerde interieurdesigners, onderaannemers en leveranciers om samen met deze partners tot het gewenste resultaat te komen.

Maatwerk
Zit u met een ‘moeilijk’ project? Dan is Planeka uw perfecte partner om dit project samen te realiseren. Wij deinzen niet terug voor het verzinnen van een maatwerkoplossing voor uw bedrijf. Integendeel, dit vinden wij de mooiste uitdaging! Van budgettering tot en met sleutelklare oplevering: Planeka regelt het voor u alsof wij het pand zelf gaan gebruiken.

Het Bedrijf

Planeka neemt al ruim 20 jaar complete interieurprojecten aan. Waar het bedrijf meerdere naamsveranderingen heeft doorgemaakt van Eric Kluin Adviesbureau, naar o.a. EKAfbouw en tegenwoordig Planeka. Deze naamsveranderingen staan symbool voor de groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Van een eenmanszaak die zich specialiseerde in advies op gebied van wanden en plafonds is Planeka tegenwoordig een bedrijf dat de gehele verbouwing van uw kantoorpand verzorgt.

Na vele mooie projecten in het verleden en klanten waar we trots op zijn, is Planeka de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. Dankzij ijzersterke samenwerkingen en een groeiend aantal werknemers kunnen we tegenwoordig elk project aan.

Hieronder leest u over een aantal van onze gezichten en waarom zij denken dat Planeka uw perfecte partner is in afbouwoplossingen.

Eric Kluin

Als eigenaar van Planeka werkt Eric al ruim 20 jaar aan het opbouwen van een bedrijf wat staat voor betrouwbaarheid en vakmanschap.

"Het is fantastisch om elke keer weer unieke projecten op te leveren. Als zowel onze partners als de opdrachtgevers weer trots zijn op het resultaat, geeft dat steeds weer een nieuwe boost."

Raymond van Dijk

Raymond is de meest recente toevoeging aan het team van Planeka en vond al snel zijn draai binnen het bedrijf. Zijn brede inzetbaarheid zorgt ervoor dat hij overal op de werkvloer uit de voeten kan.

"Het begeleiden van een project van begin tot eind vind ik het leukste om te doen. Ik merk heel erg dat we als bedrijf flexibel zijn en zelf multifunctioneel inzetbaar zijn zorgt ervoor dat het werk nooit saai wordt."

Tineke Kluin

Al vanaf het begin is Tineke betrokken bij het bedrijf en is zij verantwoordelijk voor de financiën en personeelszaken.

"Betrouwbaar, oplossingsgericht, vakmanschap en een no-nonsense aanpak zijn woorden die bij mij opkomen als ik aan Planeka denk. Dankzij deze kernwaarden voel ik me thuis bij Planeka!"

Vacatures