Menu

Diensten

Wat we doen.

Planeka houdt zich bezig met alle werkzaamheden aan (bedrijfs-)panden die u voor mogelijk houdt. Of het nou gaat om interieuradvies, verbouwing, afbouw, renovatie of inrichting, Planeka biedt u een uitkomst voor uw project. Waar wij natuurlijk het liefste uw verbouwing van begin tot eind begeleiden is het ook mogelijk om afzonderlijke werkzaamheden bij ons onder te brengen.

Van het plaatsen van akoestische panelen tot aan de vloerafwerkingen en van het meubilair tot aan klimaatregeling of toegangscontrole, Planeka biedt alles aan. Hieronder vindt u een selectie van de diensten die wij aanbieden. Mist u iets? Dan is de kans groot dat wij deze dienst alsnog leveren. Schroom niet om direct contact met ons op te nemen.

Interieurontwerp & -bouw

Planeka verzorgt voor u het complete ontwerp van uw interieur en zorgt voor de volledige realisatie van dit ontwerp. Uw wensen en eisen vormen de basis van ons ontwerp en we maken duidelijke afspraken over de uiteindelijke uitvoer van het project. Mocht u het ontwerp aan een andere partij over willen laten, dan staan wij altijd open voor een samenwerking om uw ontwerp te realiseren.

Wij gaan met Planeka zo ver dat wij zelfs de eventuele verhuizing van u kunnen overnemen en het project opleveren inclusief schoonmaak.

Wanden & Plafonds

Planeka is specialist als het gaat om het adviseren en plaatsen van wanden en plafonds. In de beginjaren van het bedrijf was dit ons specialisme en deze kennis dragen wij al jaren met ons mee. Voor advies over of vernieuwing van wanden of plafonds bent u bij ons aan het juiste adres.

Akoestische Panelen
Een druk en onrustig restaurant? Vervelende weerkaatsingen in een zaal? Of heeft u andere akoestische problemen in een ruimte? Wij helpen u graag om een gedegen oplossing te vinden voor uw probleem. Na het doen van een onderzoek kunnen wij akoestische materialen plaatsen, leveren of adviseren in een bestaande of uw nieuw in te richten ruimte.

Vloerafwerking & Schilderwerk

Samen met de wanden en plafonds zorgt de vloerafwerking voor de basis van een ergonomisch ingerichte ruimte. Planeka zorgt ervoor dat uw bedrijf een stijlvolle en praktische vloer heeft, die aan uw eisen en wensen voldoet. Weinig onderhoud? Licht? Donker? Tapijt, of juist niet? Over alle vraagstukken gaan wij graag met u in gesprek om samen tot de juiste uitvoering te komen.

Voor het schilderwerk werken wij samen met specialisten die precies uw wensen vervullen. Samen gaan we in gesprek om tot een totale realisatie te komen van uw schilderwensen.

Luchtbehandeling & Klimaatregeling

Luchtbehandeling en klimaatregeling zijn essentieel in elk bedrijfspand. Of het nu gaat om het zorgen voor de juiste werktemperatuur voor uw werknemers, of het koel houden van uw serverruimte,uw lucht- en temperatuurregulatie moet altijd in orde zijn. Bent u toe aan een nieuw airconditioningsysteem of geheel nieuwe luchtbehandeling? Moet de lucht schoon en steriel zijn voor, bijvoorbeeld, uw ziekenhuis? Planeka zorgt aan de hand van uw wensen voor de juiste apparatuur, aanleg en uitvoering van de nieuwe systemen. Samen met onze partners bedenken wij de oplossing om uw klanten en/of werknemers te laten samenkomen in een perfect gereguleerde ruimte.

Onderhoud

Na de afronding van het project zijn onze werkzaamheden nog niet voorbij. Wij nemen namelijk graag de verantwoordelijkheid voor het onderhoud van uw pand. Samen met u komen we graag tot een overeenkomst om in de toekomst ervoor te zorgen dat uw pand in optimale staat blijft. Wij doen natuurlijk ook graag het onderhoud wanneer wij niet eerder bij u een verbouwing hebben gedaan. Duidelijke afspraken en deze nakomen zijn bij het onderhouden van uw pand volgens ons het belangrijkste. Wij praten daarom graag met u over hoe wij u kunnen helpen met onderhoud in de toekomst.

Elektra, data, verlichting & presentatiemiddelen

Het aanleggen van elektra- en data-aansluitingen op alle werkplekken binnen uw bedrijf is vaak essentieel voor de productiviteit van uw werknemers. Daarbij kan de verlichting grote invloed hebben op de sfeer op de bedrijfsvloer, in uw winkel/showroom of in andere ruimtes. Planeka zorgt voor de juiste oplossing voor al deze kwesties. Wij doen u een voorstel hoe het beste om kan worden gegaan met de problemen en voeren met uw akkoord onze oplossing uit.

Daarbij kunnen wij ook op de juiste plekken presentatiemiddelen aanbrengen die geheel overeen komen met uw wensen. Monitoren, tv schermen en projectieschermen die passen bij de ruimte en het doel van de presentatie plaatsen wij voor u en we zorgen tegelijkertijd voor de juiste aansluitingen en bekabeling in de ruimte. In feite zorgen wij voor een complete oplossing voor uw problemen omtrent elektra, elektronica en data.

Toegangscontrole

Het is belangrijk dat niet iedereen zomaar uw gebouw kan binnenlopen. Wij plaatsen met Planeka hoogwaardige en moderne toegangscontrolesystemen bij uw bedrijf. Samen met u zoeken wij het systeem uit wat bij uw wensen past en zorgen we ervoor dat de installatie gebeurt zonder dat uw bedrijf hier last van ondervindt.

Alle overige werkzaamheden binnen uw (kantoor-)pand

Heeft u een vraagstuk wat wij op deze pagina niet behandeld hebben? Geen zorgen. Wij kunnen elk probleem van u behandelen en zijn thuis in een breed scala aan specialistische oplossingen. Neem gerust contact met ons op door hier te klikken. Zo kunnen wij met u in gesprek gaan over wat we voor u kunnen betekenen. Wij kunnen u vervolgens helpen bij het vinden van een oplossing.