Kantoormeubelen voor comfort en stijl op de werkvloer

Een vergaderruimte, werkplek of ontvangstruimte kan niet zonder meubelen. We vertellen je op deze pagina alles wat je moet weten over de aanschaf van de juiste kantoormeubelen. Of het nu gaat om maatwerk of standaard meubilair.

Meubelen voor bedrijven, ziekenhuizen, onderwijs, overheid & horeca

Kantoormeubelen zijn er in allerlei soorten en zie je op verschillende locaties. Het onderwijs, ziekenhuizen, overheidsinstanties, horeca en andere bedrijven gebruiken in essentie allemaal kantoormeubilair. Het is niet alleen een verzamelnaam voor bureaus en bureaustoelen, maar het gaat om al het functionele meubilair wat in ruimtes wordt gebruikt. Denk hierbij aan kasten, ladeblokken, barkrukken en ook het meubel van de receptie.

De meubelen in de ontvangstruimte van een gemeentehuis, of de vergadertafel en stoelen in een vergaderzaal vallen allemaal onder de verzamelnaam “kantoormeubelen.”

Veel meubelstukken kun je direct online kopen, maar vaak gaat het ook om maatwerk. Planeka kan dit maatwerk verzorgen en meubelen leveren die precies aansluiten op jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld een bijzondere receptiebalie voor de ontvangstruimte? Dan kunnen wij adviseren en uitvoeren.

Functie

Het meubilair wat je aankoopt voor jouw bedrijf kan verschillende functies hebben. Daarom moet je de aankopen afstemmen op jouw wensen. Een werkplek heeft in ieder geval een bureau en een bureastoel nodig, maar heb je ook gedacht aan het meubilair voor de kantine of andere gemeenschappelijke ruimtes?

Mogelijk ontvang je bijvoorbeeld gasten in een aparte ruimte en wil je in deze wachtruimte design meubilair plaatsen waar je in kan loungen. Uiteindelijk moeten deze meubelen passen bij de ruimte en vooral bij de functie die het meubilair heeft. Bij Planeka adviseren we je graag om de juiste meubelen te vinden.

Design

Zoals andere onderdelen van jouw kantoorinrichting moet het design van de kantoormeubelen ook passen bij jouw inrichting. Houd daarom bij het ontwerp al rekening met het meubilair, zodat je alles op elkaar afstemt.

Ben je toe aan een vernieuwing van het kantoormeubilair? Laat je dan adviseren over de aanschaf. Zo kun je bijvoorbeeld direct de akoestiek verbeteren met akoestisch kantoormeubilair. Bij Planeka helpen we je graag bij het kiezen van meubilair wat voldoet aan al je wensen en past bij het design van jouw kantoor.

Bereken de kosten van jouw verbouwing

Doorloop de vragenlijst en ontvang direct een prijsindicatie

867

mensen hebben deze calculator al gebruikt.

Ga naar de calculator

Arbonormen kantoormeubilair

Er zijn verschillende arbonormen die voorschrijven aan welke eisen kantoormeubelen moeten voldoen. We zetten de belangrijkste arbonormen voor je op een rij:

  • NPR 1813: Nederlandse norm voor bureautafels en -stoelen

  • NEN 1335: Europese norm voor bureaustoelen

  • NEN 2449: Europese norm voor bureautafels

Arbonormen zijn ontwikkeld om een gezonde werksituatie voor personeel te garanderen. Wanneer kantoormeubelen voldoen aan deze normen voorkom je gezondheidsklachten en verhoog je de productiviteit van je werknemers. De NPR en NEN arbonormen zijn dus een garantie dat kantoormeubelen instelbaar zijn. Je weet dan zeker dat je goede kantoormeubelen hebt aangekocht.

Advies kantoormeubelen

Planeka geeft advies voor de complete kantoorinrichting en dus ook voor kantoormeubelen. We onderzoeken de de beste opties als het gaat om meubelen voor jouw bedrijf en deze bieden we aan. Vervolgens installeren we zelfs de nieuwe meubels en halen de oude weg. Je hoeft niet eens de verpakking op te ruimen!

Zo garanderen we je dat je zonder omkijken een nieuwe inrichting kan realiseren die past bij het design, voldoet aan al je wensen en overeenkomt met alle arbonormen.

Geïnteresseerd in gratis advies?

Neem contact op
De speerpunten van Planeka

Planeka zet zich sinds jaar en dag in voor transparantie en eerlijkheid op de bouwvloer. Bij Planeka krijg je volledig inzicht in alle onderdelen van het project en zetten we in op de samenwerking. Wij geloven dat een eerlijke samenwerking de sleutel tot succes is.

Wij bieden precies aan wat wij denken dat je nodig hebt en we maken duidelijke afspraken. We garanderen dan ook dat we elk project realiseren binnen het vastgestelde budget en tijdspad.

Door middel van goede communicatie en het creeëren van de juiste verwachtingen zorgen we voor de hoge klanttevredenheid waar we zo trots op zijn.