Over ons

Gegarandeerd het gewenste resultaat

Planeka is jouw deskundige partner in kantoor- en interieurinrichting. Als bedrijf hebben wij ruim 20 jaar ervaring in turn-key bedrijfsverbouwingen.

Verhuis je naar een nieuw bedrijfspand? Is jouw huidige interieur toe aan een restyling? Planeka neemt je alle zorgen uit handen en zorgt ervoor dat al jouw wensen worden vervuld binnen het afgesproken budget en tijdsframe.

Meer dan 20 jaar ervaring

Nooit-meerwerk garantie

Complete ontzorging

TURN-KEY PROJECTOPLOSSINGEN

Planeka is een bedrijf dat de volledige verantwoordelijkheid neemt om samen jouw interieurproject te realiseren. Zelfs na de afronding van het project kun je het periodieke onderhoud aan ons overlaten. In deze allesomvattende turn-key projectoplossingen begeleidt Planeka je bij het maken van alle financiële, esthetische en logistieke keuzes die gepaard gaan met het complexe inrichtingsproces van jouw kantoor.

“ALS SPECIALISTISCH BEDRIJF VINDEN WIJ, SAMEN MET ONZE PARTNERS, ALTIJD DE JUISTE OPLOSSING VOOR JOUW KANTOOR- WINKEL- OF BEDRIJFSVERBOUWING.”

Alles kan, niks moet

Jij bepaalt zelf welk deel van het project je aan ons overlaat. Waar wij natuurlijk het liefst de complete verbouwing aannemen, kunnen wij ook alle aparte interieurproblemen oplossen. Als specialistisch bedrijf vinden wij, samen met onze partners, altijd de juiste oplossing voor jouw kantoor-, winkel- of bedrijfsverbouwing.

Kwaliteit voorop

Voor Planeka is kwaliteit de belangrijkste voorwaarde waaraan wij onder alle omstandigheden strak vasthouden. Daarom werken wij met gerenommeerde onderaannemers en leveranciers om samen met deze partners tot het gewenste resultaat te komen.

Maatwerk

Zit je met een ‘moeilijk’ project? Dan is Planeka de perfecte partner om dit project samen te realiseren. Wij deinzen niet terug voor het verzinnen van een maatwerkoplossing voor jouw bedrijf. Integendeel, dit vinden wij de mooiste uitdaging! Van budgettering tot en met sleutelklare oplevering: Planeka regelt het alsof wij het pand zelf gaan gebruiken.

Wie zijn wij?

Planeka neemt al ruim 20 jaar complete interieurprojecten aan. Waar het bedrijf meerdere naamsveranderingen heeft doorgemaakt van Eric Kluin Adviesbureau, naar o.a. EKAfbouw en tegenwoordig Planeka.

Deze naamsveranderingen staan symbool voor de groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

Van een eenmanszaak die zich specialiseerde in advies op gebied van wanden en plafonds is Planeka tegenwoordig een bedrijf dat de gehele verbouwing van uw kantoorpand verzorgt.

Eric Kluin

Eric Kluin

Algemeen directeur

Tineke Kluin

Tineke Kluin

Financieel directeur

Raymond van Dijk

Raymond van Dijk

Uitvoerder

Willemijn van Heijst

Willemijn van Heijst

Interieur designer / Calculator

Paul Nijenhuis

Paul Nijenhuis

Uitvoerder

Jurre Kluin

Jurre Kluin

Marketing & communicatie

Pin It on Pinterest