Over ons

Wij halen het maximale uit jouw werkomgeving

Geen-meerwerk garantie
Haal het maximale uit jouw bedrijf
Meer dan 20 jaar ervaring
Planeka is jouw deskundige partner in complete kantoorverbouwingen. Met ruim 20 jaar ervaring nemen we het volledige project aan en ontzorgen we je op alle onderdelen van de verbouwing.


Verhuis je naar een nieuw bedrijfspand of is jouw huidige interieur toe aan een restyling? Dan weet je dat een verbouwing complex en duur kan zijn. Met ons advies maak je de juiste keuzes en optimaliseer je jouw bedrijfspand voor gasten en werknemers.
Toe aan een verbouwing van jouw bedrijfspand?

Je hebt net een bedrijfspand aangekocht, of jouw huidige pand is simpelweg toe aan een verbouwing. Bij het uitzoeken van de verbouwing kom je er achter dat het niet makkelijk is. Je weet niet goed hoe je effectief gebruik kunt maken van de ruimte en dan zijn er nog zoveel keuzes die gemaakt moeten worden…

Kiezen en coördineren

Welk systeem ga je gebruiken voor de klimaatbeheersing? Welke wanden en plafonds kiezen we? Wanneer moeten deze geïnstalleerd worden? Hoe zit het met de vloer? En welke kantoormeubelen passen bij het interieur?

Alle keuzes maken kost veel tijd, maar het coördineren van het project is misschien nog wel ingewikkelder. Het liefst is de verbouwing zo snel mogelijk klaar, maar je weet niet waar je rekening mee moet houden.

Eén partij die alles regelt

In een ideaal scenario besteed je het hele project uit. Zo worden veel van de keuzes gemaakt door een partij die ervaring heeft met dit soort verbouwingen. En die weten vast wat ze doen, toch?

Het probleem met alles uitbesteden aan één partij kan zijn dat de totale kosten onoverzichtelijk worden. Daarnaast kan het zomaar zijn dat er naderhand nog een rekening komt voor meerwerk, omdat er onderweg allerlei werkzaamheden bij zijn gekomen die niet waren voorzien.

Alles naar wens en geen verrassingen

Door vanaf het begin duidelijke afspraken te maken zorgt Planeka ervoor dat er gedurende het project geen verrassingen zijn. We brengen in het offertetraject alle onderdelen van de verbouwing in kaart en nemen alle kosten mee. Met onze unieke geen meerwerk garantie weet je dat deze offerte alle kosten bevat.

Vanaf het begin adviseren en begeleiden we de gehele verbouwing als het gaat om de te maken keuzes. Zo weet je precies wat het eindresultaat wordt, wanneer het project af is en wat het gaat kosten. Door de uitgebreide gesprekken stemmen we de verbouwing precies af op jouw wensen. Zo komen we tot een kantoorinrichting die het maximale uit jouw bedrijf haalt.

Download De Kantoorverbouwing Checklist Vraag een offerte aan
“The offices Planeka remodeled are vibrant and extremely lively! It matches all the regulatory standards and is esthetically done.”

Mayank Choudhary, AVP & Regional Head

“Ik waardeer dat jullie versneld werken en meedenken hoe we vooruit kunnen werken/plannen. Jullie team is erg professioneel en vriendelijk. Daarom dank voor de fijne start.”

Wim Hubrechtsen, CEO

“Een absolute pré is dat we te maken hadden met één contactpersoon die alles uit handen nam. Zo konden wij ons gewoon op onze eigen werkzaamheden richten.”

Toine Roks, Director

“Planeka heeft in December 2020 voor ons een verbouwing gerealiseerd in ons nieuwe kantoor. Ze hebben dit op een hoog niveau opgepakt en afgewerkt, zonder al te veel zorgen heeft Planeka haar eigen deadline overtroffen. We zijn dan ook zeker tevreden over het geleverde werk!”

Dennis van den Berge, Co-Founder

“Meedenkend, meewerkend naar oplossingen. Goede communicatie en flexibiliteit.”

Nicky Broos, Algemeen Directeur

“Fijne samenwerking, meedenkend met de klant, korte lijnen en goede opvolging!”

Patrick Butsraen, Country Manager Belgium

“Ik heb Planeka leren kennen als een partner waar je van op aan kunt. Prettige omgang, benadering, service, meedenken en goede coördinatie vielen in positieve zin op.”

Cor Evergaars, Plant Manager dRBG

Bekijk ons portfolio
Geen meerwerk garantie
Planeka biedt een unieke “geen meerwerk” garantie. Dit houdt in dat we ieder project afronden binnen het afgesproken budget. Loopt het project uit of komen er kosten bij die niet zijn begroot? Dan nemen wij deze kosten voor onze rekening.

Waarom is deze garantie zo bijzonder?

Een veel voorkomend probleem is dat de kosten van een verbouwing hoger uitvallen dan begroot. Dit komt omdat er werkzaamheden uit de offerte worden weggelaten, terwijl de uitvoerder weet dat deze moeten worden uitgevoerd. Zo denk je voor de goedkoopste offerte te gaan, maar vallen de kosten altijd hoger uit en kies je misschien wel voor de duurste partij.

Planeka heeft daarom de “geen meerwerk garantie.” Zo weet jij zeker dat het project wordt uitgevoerd voor de begrootte kosten en kom je niet voor verrassingen te staan.

Hoe kan het dat er geen meerwerk wordt gerekend?

Al het meerwerk wat binnen de opdracht valt nemen wij voor onze rekening. Onze filosofie is dat je vooraf duidelijke afspraken moet maken en je hier aan moet houden. Maken we een inschattingsfout dan is dat onze schuld en wij nemen de kosten op ons. Zo weet jij zeker dat je begroting altijd klopt.

Hoe weet ik zeker dat het project op tijd wordt afgerond?

Voordat we beginnen maken we een planning en hier houden we ons aan. Door een realistisch tijdspad aan te houden kunnen we haalbare afspraken maken. Duurt het project langer dan verwacht? Dan nemen wij de extra kosten op ons.

Kan ik nog wijzigingen aanbrengen nadat de afspraken zijn gemaakt?

Natuurlijk kun je nog wijzigingen maken gedurende het traject. We maken nieuwe afspraken aan de hand van deze wijzigingen. Het belangrijkste is dat we duidelijk communiceren en de verwachtingen waar maken. Alleen zo kunnen we jouw wensen vervullen.

Haal het maximale uit jouw bedrijf
Een bedrijfsverbouwing moet ervoor zorgen dat jij het maximale uit je bedrijf kan halen. Heb je een winkel? Dan moet deze zo ingericht zijn dat jij optimaal kunt verkopen. Heb je een kantoor? Dan moeten jouw werknemers optimaal kunnen presteren. We bedenken voor elk bedrijfspand de juiste oplossingen.

Kan ik doorwerken tijdens de verbouwing?

Het maximale uit jouw bedrijf halen geldt ook tijdens de verbouwing. Het kan zo zijn dat we jouw huidige kantoor gaan verbouwen. In dat geval denken we altijd na over de mogelijkheid om jouw personeel tijdens de verbouwing gewoon door te laten werken.

Hoe weet ik dat de gebruikte materialen van hoge kwaliteit zijn?

We passen de gebruikte materialen altijd aan op het beschikbare budget, maar hanteren altijd een zekere standaard. We gebruiken daarom alleen materialen van betrouwbare leveranciers die hoge kwaliteit leveren. Zo zorgen we ervoor dat je na de verbouwing nog lang van je bedrijfspand kan genieten.

Meer dan 20 jaar ervaring
Planeka heeft meer dan 20 jaar ervaring in het adviseren en opleveren van complete interieurprojecten. We begonnen als adviseur voor wanden & plafonds, maar zijn al lange tijd specialist in complete verbouwingen. In 20 jaar hebben we o.a. kantoren, ziekenhuizen, scholen, laboratoria, winkels en restaurants verbouwd.
Vraag een offerte aan
Wie zijn wij?

Voor Planeka staan eerlijkheid, duidelijke communicatie, afspraken nakomen en de wensen van de klant centraal. Vanuit deze waarden zorgen we dat een complexe verbouwing snel en zorgeloos wordt uitgevoerd. Onze klanten hoeven zich geen enkel moment zorgen te maken, omdat we vanaf dag 1 duidelijke afspraken maken en deze altijd nakomen.

Hieronder vind je de toppers die ervoor zorgen dat ieder bedrijfspand naar wens wordt verbouwd, zodat de klant het maximale uit het bedrijf kan halen.

Eric
Directeur
Tineke
Financiën en Personeelszaken
Raymond
Uitvoering
Norman
Uitvoering
Cees
Projectleiding
Jurre
Marketing & communicatie
Bereken de kosten van jouw verbouwing

Doorloop de vragenlijst en ontvang direct een prijsindicatie

867

mensen hebben deze calculator al gebruikt.

Ga naar de calculator
Ben je van plan om binnenkort te gaan verbouwen?
  • Klik op de knop hieronder.
  • Laat je gegevens achter
  • Wij nemen binnen één werkdag contact op om het project door te spreken.
  • Je ontvangt een offerte op maat.
Vraag een offerte aan