Planeka officiële dealer van Bow Fit Out

07-09-2021
Kantoorinrichting

Bow Fit Out is gespecialiseerd in modulaire kantoorunits. Deze kantoorunits zijn afgestemd op elke bedrijfsomvang door een uniek eigen design van Bow Fit Out.

Of je nu een extra kantoorruimte voor 2 personen zoekt, of een extra vergaderruimte voor 9 personen, samen met Bow Fit Out bieden we je de oplossing.

Een flexibele kantoorinrichting realiseer je met modulair bouwen

Ben je eigenaar of huurder van een grote kantoorruimte, dan heb je de ruimte om flexibel te zijn. Een ruimte indelen met alleen vaste kantoren is niet meer van deze tijd. Vroeger werd een kantoorruimte volledig ingedeeld naar functie. Zo had elke boekhouder, projectleider, marketingmedewerker, secretaresse, enzovoort een eigen kantoor.

Tegenwoordig werken bedrijven anders, meer gericht op de taakuitvoering van lopende projecten. Hierbij zijn overleggen, samenwerking en flexibiliteit belangrijk.

Door je kantoor modulair op te bouwen kun je al deze onderdelen integreren in jouw kantoor. Een mix van werkplekken en flexibele ruimtes definieert een modern kantoor.

Planeka officiële dealer van Bow Fit Out voor modulaire kantoorunits

Wat is modulair bouwen?

Modulair bouwen betekent een snelle, flexibele bouw van extra werkruimte. Deze extra werkruimte wordt gecreëerd door prefab units: ruimtes die bijna afgebouwd zijn en snel geplaatst kunnen worden. Hiermee kun je snel en kosteneffectief inspelen op veranderingen in je bedrijf die meer eisen stellen aan jouw kantoor.

Met modulaire ruimtes kun je zelf bepalen waar deze worden geplaatst en in welke samenstelling. Bow Fit Out heeft veel opties, waardoor elke bedrijfsruimte optimaal ingericht kan worden.

Modulaire systemen bieden veel mogelijkheden

Bow Fit Out heeft flexibele units die in elke mogelijk samenstelling in het bedrijfspand geplaatst kunnen worden. Deze modules kunnen eenvoudig worden uitgebreid en verplaatst wanneer nodig.

We raden je aan om bij het ontwerp van je bedrijfsruimte de verschillende opties van een modular office design te overwegen. 

Kantoorunit van Bow Fit OutEen afwerking van de buitenkant van een unit met planten.

De afwerking: van ventilatie tot planten

De modulaire workstations van Bow Fit Out zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Daarnaast kan er een ventilatiesysteem worden aangebracht dat voor frisse lucht in de ruimte zorgt.

De kantoorboxen zijn voorzien van akoestische isolatie, LED-verlichting en voldoende stopcontacten. Daarnaast zijn er verschillende afwerkingen aan de buitenkant mogelijk: van planten voor een natuurlijke isolatie tot aan je eigen bedrijfslogo. 

Inrichten met kantoormeubilair

Een Bow Office kun je inrichten met kantoormeubilair dat perfect is afgestemd op flexibiliteit. Gewone bureaus kunnen handmatig of met één druk op de knop automatisch worden omgevormd tot een stabureau.

Het kantoormeubilair heeft een design dat is afgestemd op de modulaire units. Hiermee krijg je snel een complete en stijlvolle kantoorruimte waarmee je je bedrijf kunt presenteren.

Modulair systeem van Bow Fit OutDe Bow Office Fit Out kan door ons direct geleverd worden inclusief meubilair.

Modulaire units meenemen bij verhuizing

Als je bedrijf toe is aan uitbreiding, dan geeft het modulaire kantoor van Bow Fit Out je de flexibiliteit en de mogelijkheid om te groeien. Modulaire units zijn een snelle en flexibele aanvulling op traditioneel bouwen.

Wanneer je je bedrijf wilt verhuizen, dan kun je de modulaire units demonteren, vervoeren en opnieuw in gebruik nemen op je nieuwe locatie. Hierdoor heb je een ideale kantooromgeving, ongeacht waar je bedrijf zich bevindt.

Bow Office Fit Out Kantoorunits in een kantoor

Planeka helpt je bij het ontwerp en inrichting van je modulair kantoor

Als officiële dealer van Bow Fit Out leveren en installeren we de units voor een modulair kantoor. Zo realiseren we in no-time stijlvolle werkplekken voor jouw kantoor. Daarnaast zijn de units stijlvol. Ze passen in ieder bestaand interieur. 

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw kantoor? We helpen je graag bij het ontwerp van je kantoorinrichting. Hierbij kunnen we samen kijken wat de beste oplossingen zijn om jouw ruimte effectief en stijlvol in te richten. Neem vrijblijvend contact met ons op door ons te bellen of een bericht te sturen.