Complete Bedrijfsinrichting door Specialisten

29-01-2022
Kantoorinrichting

Het interieur is een onmisbaar element van een bedrijf dat succes wil uitstralen. Een professionele bedrijfsinrichting zorgt voor kantoren waarin op een prettige en efficiënte manier gewerkt kan worden. 

Planeka is specialist in bedrijfsinrichtingen. In ruim 20 jaar hebben wij honderden bedrijven in binnen- en buitenland voorzien van een nieuwe inrichting.

Wij helpen met het inrichten van kantoren, restaurants, ziekenhuizen en andere bedrijfsgebouwen. 

Een ergonomisch ingericht kantoor

Je medewerkers zijn het belangrijkste in je bedrijf. Elk bedrijf moet daarom ergonomisch ingericht worden. Het gaat hier om de ruimte van de werkplekken en de aanpasbaarheid van het kantoormeubilair.

Een goed ingericht kantoor zorgt ervoor dat aan alle wensen en wettelijke eisen wordt voldaan. 

Medewerkers kunnen hun werk goed en op een gezonde manier uitvoeren als het kantoor wordt ingericht op basis van een goed ontwerp: 

  • Het zorgt ervoor dat werkplekken voldoende natuurlijk licht krijgen of zijn ingericht met goede verlichting die het daglicht nabootsen. 

  • Kantoormeubilair kan bestaan uit verstelbare bureaus, sta- werkplekken, tafels die voor vergaderingen en lunches geschikt zijn en ergonomische bureaustoelen. 

  • Je kunt ook kiezen voor akoestisch kantoormeubilair om de akoestiek aan te pakken.

  • Met een kabelmanagementplan zijn kabels van apparaten goed en veilig weggewerkt. 

  • Met een goed luchtbehandelingssysteem wordt het kantoor voorzien van schone lucht.

  • Akoestische elementen voorkomen dat medewerkers last hebben van geluiden op de werkvloer.

  • Met verplaatsbare wanden kan elke kantoorruimte flexibel worden ingericht. 

Wij realiseren de complete verbouwing en de bedrijfsinrichting en nemen al je zorgen weg - Planeka

Een bedrijfsinrichting die rekening houdt met de werkwijze

Ieder bedrijf is anders. In sommige bedrijven hebben medewerkers een vaste plek voor hun werkzaamheden. In andere bedrijven werken medewerkers aan verschillende taken in verschillende teams.

Flexibele werkplekken en snel aanpasbare werkruimten zijn een must voor moderne kantoren. Wij hebben voor elk bedrijf de meest geschikte oplossing. 

Met verplaatsbare scheidingswanden zijn grote ruimtes eenvoudig en snel in te delen voor projectteams. Mobiele wanden zijn in verschillende materialen en formaten te krijgen en ook geschikt om de akoestiek in het kantoor te verbeteren. 

Voor medewerkers die meer privacy nodig hebben, kunnen verplaatsbare kantoorunits een uitkomst zijn. Deze boxen hebben een moderne uitstraling en kunnen worden voorzien van alle benodigde elementen, zoals ledverlichting, airconditioning en aansluitingen voor elektriciteit en het internet.

Akoestiek Kantoor Verbeteren - Tips Voor Optimale Inrichting Bedrijfsruimte - kantoor interieur - Planeka

De complete bedrijfsinrichting afgestemd op het design

Een complete bedrijfsinrichting bestaat niet alleen uit kantoormeubilair, maar ook uit een goed luchtbehandelingssysteem en verwarmingselementen.

Een verlichtingsplan en een plan om kabels netjes weg te werken maken ook onderdeel uit van een bedrijfsinrichting. 

Met onze complete bedrijfsinrichting zijn alle elementen goed op elkaar afgestemd. Zo zorgen wij ervoor dat het kantoormeubilair en bedrijfsinstallaties bij het design en je bedrijfsimago passen.

Indien nodig, zorgen wij ook voor een nieuw plafond, vloer of muur. Vanzelfsprekend houden wij hierbij rekening met je wensen en met de wettelijke veiligheidsnormen. 

Interieurdesign Tetra PakOns ontwerp voor de bedrijfsinrichting van Tetra Pak in het jaar 2000.

Een energiezuinige inrichting van je bedrijf

Vanaf 1 januari 2023 moeten alle kantoren groter dan 100 m2 minstens energielabel C hebben. Wanneer het pand hier niet aan voldoet, dan mag het niet langer dan 2 jaar als kantoor worden gebruikt. 

Planeka heeft ervaring in het opleveren van duurzame en energiezuinige bedrijfsinrichtingen. Wij houden hiermee rekening in het ontwerp van je kantoor. We kijken naar de warmte-isolatie, elektrische installaties, watervoorziening en luchtbehandelingssystemen in het pand.

Rekening houdend met je wensen en budget kunnen we de meest efficiënte en voordelige oplossingen aanbieden.  

Kantoormeubilair van duurzame materialen 

Naast dat een kantoor energiezuinig moet zijn, is duurzaamheid ook een belangrijk punt. Nieuw kantoormeubilair kan uit duurzame materialen bestaan.

Je kunt echter ook kiezen voor refurbished kantoormeubelen die uit eerder gebruikte materialen zijn samengesteld. Refurbished meubilair staat goed in zowel een moderne kantoorinrichting als in een kantoordesign met een industriële stijl. 

Veel mensen vinden het prettig om in een duurzame omgeving te werken. Duurzaamheid kan hierdoor een belangrijk onderdeel zijn van je bedrijfsimago.

Heb je behoefte aan ideeën over hoe jij je kantoor duurzaam kunt inrichten, neem dan gerust contact met ons op. 

Planeka: de specialist in complete bedrijfsinrichtingen

Met ruim 20 jaar ervaring, mogen wij ons gerust de specialist in complete bedrijfsinrichtingen noemen. Voor vele bedrijven en organisaties hebben wij de volledige inrichting verzorgd en bedrijfsruimtes verbouwd.

We hebben daarnaast volledige verbouwingen begeleid die een uiterst professioneel resultaat laten zien. In onze verbouwprojecten hebben we kantoren voorzien van nieuwe (systeem-)wanden, plafonds, vloeren en sanitair.

Voor vele van deze projecten hebben we gezorgd voor een professionele inrichting met kantoormeubilair, verlichting en systemen voor warmte- en luchtbeheer.

Uiteraard zijn al deze werkzaamheden uitgevoerd op basis van een goed en vakkundig ontwerp. 

Bekijk ons portfolio voor een aantal voorbeelden van onze werkzaamheden. 

Jouw onbezorgde verbouwing en bedrijfsinrichting op maat

Wij verzorgen jouw complete verbouwing en bedrijfsinrichting volledig naar wens en volgens afspraak, zodat jij het maximale resultaat uit je bedrijf kunt halen.

Een verbouwing is complex en tijdrovend, maar essentieel voor de bedrijfsvoering. Het pand is tenslotte de reflectie van jouw bedrijfscultuur en vormt de basis voor het behalen van het maximale bedrijfsresultaat.

De inrichting van je bedrijf vraagt om professioneel inzicht. Kennis en ervaring is een must voor een kantoorontwerp, want hiermee kun je veel besparen op je tijd en budget.

Vanzelfsprekend voldoet een goede bedrijfsinrichting aan alle wensen van jou, je medewerkers en je klanten. 

Wij realiseren de complete verbouwing en de inrichting van je bedrijf en nemen al je zorgen weg. We maken vooraf duidelijke afspraken en garanderen dat we deze nakomen. Zo betaal je nooit meer dan begroot en is het project altijd op tijd afgerond. 

Wil jij het maximale uit je bedrijf halen, neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.