Interieuradvies kantoor – Advies op maat met Planeka

26-08-2023
Interieurontwerp

Met goed interieuradvies kantoor wordt jouw ideale werkomgeving mogelijk gemaakt. Een nieuw interieur biedt de kans om je bedrijfsidentiteit of bedrijfsfilosofie helemaal door te voeren op de werkvloer.

Werkplekken krijgen niet alleen een mooie uitstraling, maar worden ook functioneel ingericht. Bij Planeka gaan we met een interieuradvies grondig te werk. We zijn altijd op zoek naar een omgeving waar iedereen prettig in kan werken. De omgeving moet ook goed passen bij het ontvangen van bezoek of klanten.

Interieuradvies op maat

Elk bedrijf en elk kantoor is uniek en dat zie je direct terug in het moderne kantoor interieur. De gekozen kleuren, de verlichting en het type meubilair dragen allemaal bij aan de sfeer die het interieur oproept.

De bedrijfshistorie of het unieke verhaal achter jouw bedrijf kan ook terugkomen in het interieurontwerp en de kantoorindeling. Bij Planeka is ieder interieurplan maatwerk. We vertalen jouw wensen van A tot Z naar een op maat gemaakt interieuradvies.

Nieuw interieur kantoor

Verschillende stijlen

In een kantoorinterieur kunnen verschillende stijlen toegepast worden. Denk bijvoorbeeld aan een Scandinavische inrichting. Dit is een rustige, minimalistische stijl met lichte ruimtes, slanke, elegante houten meubels, lichte kleuren en natuurlijke materialen zoals jute, leer, wol en hout. 

Of kies voor de wat stoerdere, industriële stijl die gebaseerd is op fabrieksgebouwen. Bij dit interieur kun je denken aan bakstenen muren, wanden met beton gecombineerd met meubels van leer en metaal. De kleuren die vaak gebruikt worden bij deze stijl zijn: zwart, grijs, wit, cognac en bruin. 

Een andere stijl die populair is voor op kantoor is de creatieve kantoorinrichting. Die sluit goed aan bij het nieuwe werken door de toepassing van verschillende soorten werkplekken. Laat je het kantoor verbouwen in deze stijl dan kun je kiezen voor afwijkende kleuren, materialen en indeling van het kantoor. Denk aan zit-sta werkplekken, open ruimtes die worden afgewisseld met aparte ruimtes voor overleggen, in stilte werken en samenwerken. 

Meer dan stijl

Bij het maken van een interieuradvies kijkt Planeka niet alleen naar de stijl die past bij jouw bedrijf, maar ook naar de wensen en behoeften van de werknemers. We besteden veel aandacht aan een goede werkplekinrichting en een praktisch ontwerp. Het nieuwe kantoor wordt hierdoor een mooie, maar vooral prettige werkplek.

We houden ook rekening met de akoestiek op kantoor. Een slechte akoestiek is voor werknemers heel hinderlijk. Door gebruik te maken van verschillende mooie akoestische oplossingen in het interieur worden geluiden beter gedempt zodat een prettig werkklimaat ontstaat.

Industriele inrichting op kantoor

Interieuradvies kantoor met Planeka

Planeka is volledig gespecialiseerd in kantoorrenovaties, kantoorverbouwingen en interieuradvies op maat. Een kantoorverbouwing is een uitstekende gelegenheid om het interieur onder handen te nemen.

Met onze specialisatie kunnen we de complete verbouwing uit handen nemen en meteen een passend interieuradvies opstellen. Meer weten? Vraag dan nu een gratis offerte aan.