Projectinrichting voor Kantoren en Bedrijfspanden

26-02-2022
Kantoorinrichting

Je bedrijf of organisatie ademt professionaliteit en ambitie uit. De sfeer op de werkvloer is goed en klanten vinden het prettig om zaken met je te doen. Je medewerkers hebben een goed ingericht kantoor, zijn zeer productief en ze zijn enthousiast over hun werkgever.

Ieder organisatiebestuur en iedere bedrijfseigenaar moet ernaar streven om bovenstaande situatie te creëren. Met een projectinrichting voor kantoren en bedrijfspanden kun jij dit realiseren.

De identiteit van jouw bedrijf begint bij projectinrichting

Een projectinrichting voor bedrijven begint bij de vragen:

 • Waar sta jij voor?

 • Wat is kenmerkend aan jouw bedrijf

 • Hoe wil je bij je klanten en medewerkers overkomen?

Vragen zoals deze zijn belangrijk voor het opstarten van een project om je kantoren in te richten. Het design van een kantoorinrichting bepaalt de eerste indruk bij je zakenpartners en bezoekers. Bekijk ook onze tips om kantoor ideeën op te doen.

Planeka zorgt ervoor dat jouw bedrijf een professionele uitstraling krijgt die bij je organisatie past. Met een goed onderbouwd plan zorgen we ervoor dat mensen het prettig vinden om met jou samen te werken en zaken te doen.

Wat Is Het Nieuwe Werken - HNW - ook wel Activiteit Gerelateerd Werken of Plaats- en Tijdonafhankelijk werken - kantoor indeling - Planeka

De eerste indruk bij binnenkomst

De receptie in de ontvangstruimte is vaak het eerste wat bezoekers en klanten zien. Het interieur kan een grote impact hebben op je bedrijfsimago.

Bieden de kleuren, de verlichting en het design van het meubilair in je ontvangstruimte de juiste sfeer? Wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke elementen zoals hout, groen en daglicht?

Ontvangstmeubilair is uiterst belangrijk voor de inrichting van een receptie, maar ook de details mogen niet ontbreken.

Is er bijvoorbeeld gedacht aan:

 • Een kapstok of een kledingrek waar bezoekers hun jas kunnen ophangen

 • Een plek waar tassen en paraplu’s opgeborgen kunnen worden

 • Een comfortabele zitruimte met goede verlichting en oplaadpunten voor telefoons?

Planten, een kunstwerk en een mooi tapijt in de kleuren van je logo zijn ook goede elementen die de sfeer verhogen in de ontvangstruimte. 

Wij van Planeka weten hoe belangrijk de projectinrichting voor een ontvangstruimte is. Samen met jou zorgen wij voor een prettige ruimte waarin je je bezoekers en klanten kunt ontvangen.

Met een goed kantoorontwerp houden we rekening met alle punten die ervoor zorgen dat de receptie past bij de sfeer en de energie die je met jouw bedrijf uit wilt stralen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Kantoor renovatie Spie 1 - Spie Nederland - projectinrichting voor een ontvangstruimte - Planeka

Projectinrichting voor kantoren

Bij het inrichten van een kantoor komt veel kijken. Een goed kantoor biedt niet alleen een prettige werkomgeving, maar let ook op de gezondheid van je medewerkers.

Bij de inrichting van een kantoor moet ook rekening worden gehouden met wettelijke normen en eisen van:

 • Ergonomie

 • Verlichting

 • Verwarming

 • Luchtbehandeling

 • Akoestiek

Je hebt een enorme keuze aan kleurgebruik, vloer- en plafondafwerking, zit en sta meubels en scheidingswanden. Medewerkers hebben ook wensen voor de ruimte waarin zij veel tijd doorbrengen. Hoe stem je dit alles op elkaar af tot één geheel?

Een goed kantoor is niet alleen mooi, maar ook functioneel ingericht. Het past bij de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Voor een projectteam dat veel met elkaar samenwerkt en communiceert, heb je namelijk een andere inrichting nodig dan voor een team dat telefonische klantenservice biedt. 

Vraag een offerte aan bij Planeka voor een goed kantoorontwerp. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met projectinrichting van kantoren en bedrijven.

Wij denken graag met je mee en gaan oplossingsgericht te werk. We houden daarbij rekening met je budget, je wensen en de wettelijke normen van een bedrijfsinrichting. 

Projectinrichting voor kantoor met groene wand voor betere akoestiek

Vergaderen in de stijl die bij je bedrijf past

Het inrichten van een vergaderruimte vraagt om meer dan alleen een paar tafels en stoelen.

De meeste bedrijven hebben verschillende soorten vergaderingen: van bestuursvergaderingen tot aan werkoverleggen en afdelingsvergaderingen.

Zakelijke bijeenkomsten en recepties met een hapje en een drankje vragen weer om ander gebruik van de ruimte. Met de ideale projectinrichting kun je vergaderruimtes voor verschillende soorten bijeenkomsten gebruiken. 

Een vergaderruimte voor directievergaderingen en zakenbesprekingen vraagt om comfort. Comfortabele vergaderstoelen, ruime vergadertafels, prettige verlichting en akoestiekwanden zijn meestal een must.

Je biedt iets extra aan je bezoekers als je ook denkt aan mogelijkheden om laptops aan te sluiten, telefoons op te laden en (internationale) conference calls mogelijk te maken.

Grote ruimtes multifunctioneel inzetten

Een grote ruimte kun je als kantine inrichten met plaats voor de catering en in de buurt van toiletten en sanitair. Je kunt deze ruimte praktisch inrichten voor dagelijks gebruik met comfortabele tafels en stoelen die makkelijk schoon te maken zijn.

Met verplaatsbare scheidingswanden kun je de grootte van een ruimte eenvoudig aanpassen. Je kunt de wanden verplaatsen wanneer er een grote bijeenkomst of een feestelijke receptie plaats vindt.

Bij projectinrichting is het belangrijk om voor een juiste basisinrichting te kiezen. Ga voor goede verlichting, comfortabel meubilair, statafels, akoestische wanden en voldoende aansluitingen voor communicatiemiddelen. Op deze manier kun je een kantine zo omtoveren tot een feestelijke ruimte voor recepties. 

Heb jij professioneel advies nodig voor de projectinrichting van vergaderruimtes? Neem dan contact op met Planeka of vraag een offerte aan. Samen met jou zorgen wij ervoor dat jouw vergaderruimtes praktisch zijn en tot in de puntjes verzorgt.

Tips voor een industriële kantoorinrichting - projectinrichting vergaderruimtes - Planeka

Onderhoud van je bedrijfsinrichting en toekomstige ontwikkelingen

Wat mooi is moet mooi blijven. Een bedrijfsinrichting kost tijd en geld en daarom is het goed om vooraf aan onderhoud te denken.

Met goed onderhoud kun je kosten besparen en de levensduur van je kantoormeubilair en apparaten verlengen. Denk bijvoorbeeld aan het schoonhouden van het meubilair en de vloeren en onderhoud aan elektrische apparaten, water- en luchtsystemen.

Met projectinrichting kun je je bedrijf slim inrichten om veel kosten te besparen op onderhoud en herstel.

Een goed onderhoudsplan zorgt er tegelijkertijd voor dat je je bedrijf toekomstgericht maakt. Hou bij de bedrijfsinrichting bijvoorbeeld rekening met groei en het uitbreiden van technische mogelijkheden.

Voor vakkundig advies kun je contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen. Met onze jarenlange ervaring weten we waar een goed plan voor een bedrijfsinrichting aan moet voldoen.

We houden rekening met je wensen, je budget, de wettelijke normen en je toekomstplannen. Samen met jou zorgen we ervoor dat jouw bedrijfspand of kantoor goed is ingericht en voldoet aan alle eisen en wensen.

Wil je tevreden medewerkers en positieve klanten, dan zorgen wij voor de beste projectinrichting voor jouw bedrijf!