Menu

Planeka.

Werelds in complete
interieurprojecten

Visit our English site

Onze klanten

Wat klanten zeggen over ons.

 • Eric Kluin and his company Planeka is a fantastic company to partner with. They have set up Tech Mahindra's office in Den Haag, Copenhagen as well as Brussels. The offices are vibrant and extremely lively. It matches all the regulatory standards and is aesthetically done.

  On a personal front, Eric is an extremely humble human being, provides great results and has deep knowledge about what he is doing, is extremely approachable and punctual at work and is also highly creative.

  I would recommend Eric's work to all!

  Mayank Choudhary - Tech Mahindra
  Mayank Choudhary AVP & Regional Head, Strategic Account, Tech Mahindra, Europe.
 • In de afgelopen periode heeft Planeka diverse projecten uitgevoerd bij Dycore (onderdeel van de Ruwbouwgroep) in Oosterhout.

  Als Plantmanager heb ik Planeka en met name Eric Kluin, leren kennen als een bouwpartner waar je van op aan kunt.
  Niet alleen de prettige omgang en benadering maar ook een goede uitvoering & service alsmede het meedenken en coördinatie van voorbereidingen en werkzaamheden, vielen in positieve zin op.

  De projecten verliepen naar ieders volle tevredenheid. Wij hopen dan ook in de toekomst gebruik blijven te maken van de expertise van Planeka.

  Cor Evegaards - Dycore
  Cor Evegaars Plant Manager dRBG, Dycore, Oosterhout.
 • Vanaf het begin is Planeka betrokken geweest bij zowel het herinrichten, meubileren, als wel het plaatsen van een geluiddempende muur en herplaatsen van deuren en systeemwanden.

  Dankzij Planeka heeft de verhuizing op tijd plaatsgevonden, dat terwijl de verbouwing nog niet afgerond was. Een absolute pré was dat wij te maken hadden met 1 contactpersoon die alles volledig uit handen neemt, waardoor jij je gewoon kan richten op je eigen werkzaamheden.

  Nog steeds krijgen wij complimenten van onze opdrachtgevers, leveranciers en collega’s van andere vestigingen over onze nieuwe vestiging van Spie Nederland B.V. in Roosendaal.

  Planeka is een zeer betrouwbare schakel gebleken die ontzorgt en meedenkt.

  Toine Roks - Spie Nederland
  Toine Roks Director, Spie Nederland

Link