Wat we doen

Planeka houdt zich bezig met alle werkzaamheden aan (bedrijfs-)panden die je voor mogelijk houdt. Of het nou gaat om interieuradvies, verbouwing, afbouw, renovatie of inrichting, Planeka biedt een uitkomst voor jouw project. Waar wij natuurlijk het liefste de verbouwing van begin tot eind begeleiden is het ook mogelijk om afzonderlijke werkzaamheden bij ons onder te brengen.

Van het plaatsen van akoestische panelen tot aan de vloerafwerkingen en van het meubilair tot aan klimaatregeling of toegangscontrole, Planeka biedt alles aan. Hieronder vindt u een selectie van de diensten die wij aanbieden. Mis je iets? Dan is de kans groot dat wij deze dienst alsnog leveren.

Interieurontwerp & -bouw

Planeka verzorgt het complete ontwerp van het interieur en zorgt voor de volledige realisatie van dit ontwerp. Jouw wensen en eisen vormen de basis van ons ontwerp en we maken duidelijke afspraken over de uiteindelijke uitvoer van het project. Mocht je het ontwerp aan een andere partij over willen laten, dan staan wij altijd open voor een samenwerking om het ontwerp te realiseren.

Wij gaan met Planeka zo ver dat wij zelfs de eventuele verhuizing kunnen overnemen en het project opleveren inclusief schoonmaak.

Wanden & plafonds

Planeka is specialist als het gaat om het adviseren en plaatsen van wanden en plafonds. In de beginjaren van het bedrijf was dit ons specialisme en deze kennis dragen wij al jaren met ons mee. Voor advies over of vernieuwing van wanden of plafonds ben je bij ons aan het juiste adres.

Akoestische Panelen

Een druk en onrustig restaurant? Vervelende weerkaatsingen in een zaal? Of heeft u andere akoestische problemen in een ruimte? Wij helpen graag om een gedegen oplossing te vinden voor het probleem. Na het doen van een onderzoek kunnen wij akoestische materialen plaatsen, leveren of adviseren in een bestaande of nieuw in te richten ruimte

Elektra, data & verlichting

Het aanleggen van elektra- en data-aansluitingen op alle werkplekken binnen is vaak essentieel voor de productiviteit. Daarbij kan de verlichting grote invloed hebben op de sfeer op de bedrijfsvloer, in de winkel/showroom of in andere ruimtes. Planeka zorgt voor de juiste oplossing voor al deze kwesties. Wij doen een voorstel hoe het beste om kan worden gegaan met de problemen en voeren onze oplossing uit.

Daarbij kunnen wij ook op de juiste plekken presentatiemiddelen aanbrengen die geheel overeen komen met jouw wensen. Monitoren, tv schermen en projectieschermen die passen bij de ruimte en het doel van de presentatie plaatsen we en zorgen tegelijkertijd voor de juiste aansluitingen en bekabeling in de ruimte. In feite zorgen we voor een complete oplossing voor uw problemen omtrent elektra, elektronica en data.

Vloerafwerking & schilderwerk

Samen met de wanden en plafonds zorgt de vloerafwerking voor de basis van een ergonomisch ingerichte ruimte. Planeka zorgt voor een stijlvolle en praktische vloer, die aan alle eisen en wensen voldoet. Weinig onderhoud? Licht? Donker? Tapijt, of juist niet? Over alle vraagstukken gaan wij graag in gesprek om samen tot het juiste eindresultaat te komen.

Voor het schilderwerk werken wij samen met specialisten die precies jouw wensen vervullen. Samen gaan we in gesprek om tot een totale realisatie te komen van de schilderwensen.

Toegangscontrole

Het is belangrijk dat niet iedereen zomaar uw gebouw kan binnenlopen. Wij plaatsen met Planeka hoogwaardige en moderne toegangscontrolesystemen. Samen zoeken we het systeem uit wat bij de wensen past en zorgen we ervoor dat de installatie gebeurt zonder dat het bedrijf hier last van ondervindt.

Luchtbehandeling & climate control

Luchtbehandeling en klimaatregeling zijn essentieel in elk bedrijfspand. Of het nu gaat om het zorgen voor de juiste werktemperatuur voor uw werknemers, of het koel houden van uw serverruimte,uw lucht- en temperatuurregulatie moet altijd in orde zijn.

Bent u toe aan een nieuw airconditioningsysteem of geheel nieuwe luchtbehandeling? Moet de lucht schoon en steriel zijn voor, bijvoorbeeld, een ziekenhuis?

Planeka zorgt voor de juiste apparatuur, aanleg en uitvoering van de nieuwe systemen. Samen bedenken we de oplossing om klanten en/of werknemers te laten samenkomen in een perfect gereguleerde ruimte.

Onderhoud

Na de afronding van het project zijn onze werkzaamheden nog niet voorbij. Wij nemen namelijk graag de verantwoordelijkheid voor het onderhoud van het pand. Samen komen we graag tot een overeenkomst om in de toekomst ervoor te zorgen dat het pand in optimale staat blijft. Wij doen natuurlijk ook graag het onderhoud wanneer wij niet eerder de verbouwing hebben gedaan. Duidelijke afspraken en deze nakomen zijn bij het onderhouden van uw pand volgens ons het belangrijkste. Wij praten daarom graag met jullie over hoe wij kunnen helpen met onderhoud in de toekomst.

Alle overige werkzaamheden

Heb je een vraagstuk wat wij op deze pagina niet behandeld hebben? Geen zorgen. Wij kunnen elk probleem behandelen en zijn thuis in een breed scala aan specialistische oplossingen.

Neem gerust contact met ons op door hier te klikken. Zo kunnen we in gesprek gaan over wat we kunnen betekenen. We kunnen je vervolgens helpen bij het vinden van een oplossing.

Je kan via onze website direct een offerte aanvragen.
Binnen één werkdag neemt een van onze medewerkers contact met je op.
Vraag een offerte aan Lees onze blog