Menu

Portfolio

Zie hier een selectie van onze afgeronde projecten.

In bijna 20 jaar heeft Planeka een hoop dromen mogen verwezenlijken in binnen- en buitenland. Op deze pagina vindt u een selectie van de projecten die wij de afgelopen jaren hebben afgerond.

Inofec Showroom - Alphen aan de Rijn

M.b.v. het ontwerp van een externe partij hebben wij het hele project aangenomen v.w.b. de totale coördinatie en uitvoering van akoestische oplossingen, wanden, plafonds, interieurbouw, schilderwerk, data, elektra, vloerafwerking, verlichting. Alles in nauw overleg met onze partijen en waar mogelijk het project vereenvoudigd om tot een kostenvriendelijkere oplossing te komen.

Tetra Pak - Moerdijk

In nauwe samenwerking met een interieurarchitect hebben we het volledige ontwerp, het interieur en een deel van het exterieur uitgevoerd. Tetra Pak is hier totaal ontzorgd en Planeka heeft alles van plan tot in-gebruik-name uitgevoerd en begeleid.

Indoor Skydive Roosendaal

De totale restyling van Indoor Skydive Roosendaal is uitgevoerd door Planeka. Terwijl de klanten van SIS Leisure Group de “sprong van hun leven” bleven maken hebben we in een extreem korte tijd het complete uiterlijk technisch voorbereid, begeleid en uitgevoerd. Alles van vloer tot en met plafond is door ons verzorgd.
Klik hier voor een complete 360 graden tour door het pand.

J.F. Hillebrand Benelux - Rotterdam

Planeka heeft bij J.F. Hillebrand Benelux in Rotterdam het kantoor op de Weena volledig ingericht en verbouwd. Het gehele traject van ontwerp tot oplevering is verzorgd en wij waren verantwoordelijke voor het complete interieurproject.

Spie Nederland - Roosendaal

Wij hebben het kantoorpand verbouwd vanuit de bestaande saaie situatie naar een kleurrijke omgeving met mooie details. Dit is gebeurt inclusief de levering van meubilair, de interieurarchitectuur en het aanpassen van alle sanitair en tegelwerk in de natte groepen.

J.F. Hillebrand IT - Haarlem

In Haarlem hebben wij voor J.F. Hillebrand IT het gehele interieur vernieuwd en gerestyled. Het complete interieurproject is uitgevoerd voor de vernieuwing van de kantoorruimtes.

DRV Accountants & Adviseurs

Op locaties in Rotterdam, Breda en Bergen op Zoom van DRV Accountants & Adviseurs hebben wij diverse werkzaamheden verricht. Enkele voorbeelden zijn; het leveren en plaatsen van wanden, vloerafwerking, interieurbouw, sloopwerk en totale coördinatie.

Tech Mahindra

Wij hebben zowel Den Haag, Brussel, Antwerpen als Kopenhagen volledig aangenomen v.w.b. communicatie met India/Londen over het totale wensenpakket. Uiteindelijk zijn de bestaande situaties volledig aangepast naar over het algemeen redelijk basic kantoren. Inclusief het inrichten van serverruimten, zowel hardware als bekabeling e.d. toegangscontrolesystemen (fingerprint), Camerabewakingssytemen, beamers, monitoren, alle elektra- data aangepast naar de nieuwe situaties. Uiteindelijk zijn in totaal 1500 werkplekken geleverd.